settings_accessibility
T T T
Veličina fonta
custom_typography Disleksija font width Veći razmak link Označi poveznice
contrast Kontrast visibility_off Invert invert_colors Crno/bijelo

Održana "1. Škola racionalne i sigurne farmakoterapije s međunarodnim sudjelovanjem"

13.03.2024.

Poštovane kolegice i kolege,

želimo vas obavijestiti da na “1. Školi racionalne i sigurne farmakoterapije s međunarodnim sudjelovanjem” održanoj od 8. do 10. ožujka 2024. u Opatiji, sudionici su imali priliku sudjelovati u obilju rasprava i prezentacija o ključnim temama iz područja farmakoterapije.

Kongres je okupio eminentne stručnjake iz različitih grana medicine i farmacije, te studente završnih godina koji su zajedno razmijenili znanje i iskustva. Naglasak je stavljen na promicanje racionalne i sigurne farmakoterapije, kao i poboljšanje suradnje između liječnika i ljekarnika radi optimizacije zdravstvene skrbi.

Sudionici su aktivno sudjelovali u panel raspravama, interaktivnim sesijama i satelitskim simpozijima te su stekli nova saznanja o najnovijim spoznajama u liječenju hematoloških bolesti, solidnih tumora, šećerne bolesti i neuroloških oboljenja.

Kongres je bio izvrstan primjer uspješne suradnje između akademske zajednice i stručne prakse te je pružio važnu platformu za daljnje unaprjeđenje farmakoterapije i zdravstvene skrbi u regiji.

Hrvatska ljekarnička komora