settings_accessibility
T T T
Veličina fonta
custom_typography Disleksija font width Veći razmak link Označi poveznice
contrast Kontrast visibility_off Invert invert_colors Crno/bijelo

Humanijada - molba za donaciju

Humanijada - molba za donaciju

Poštovani članovi Hrvatske ljekarničke komore,

Sportska udruga Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta (SUFBF) je nezavisna i neprofitna udruga osnovana s ciljem promocije sporta i bavljenja sportom na Farmaceutsko- biokemijskom fakultetu i šire. Zdrav način života, odnosno redovno bavljenje sportom, jedan od najboljih nefarmakoloških mjera u prevenciji raznih bolesti.

S tim ciljem udruga želi svojim studentima usaditi pozitivne navike i sve što bavljenje sportom nosi sa sobom.

Nakon sveučilišnih natjecanja, najbitniji događaj za mlade sportaše iz biomedicinskog područja je Humanijada, međunarodno sportsko-edukacijsko natjecanje.

Humanijada 2024. održat će se od 1.5.2024. do 5.5.2024. u Poreču.

Udruga želi omogućiti što većem broju studenata, članovima Sportske udruge Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta (SUFBF), prisustvovanje na tom natjecanju, a rezultati su iz godine u godinu sve zapaženiji.

Kako bi se osigurala konkurentnost na ovom iznimno jakom natjecanju, na kojem tradicionalno sudjeluje preko 700 studenata biomedicinskog područja iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine, udruga ima za cilj povesti delegaciju od 100-tinjak studenata koji bi branili boje fakulteta.

Za ostvarivanje takvog cilja potrebna je financijska podrška te udruga ovim putem moli pomoć u prikupljanju potrebnih sredstava.

Podaci za donaciju su:

Sportska udruga Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (SUFBF) OIB: 12708325247

BROJ RAČUNA: HR1224020061100550463 (Erstebank)

Specifikacija troškova: Donacija SUFBF-u