settings_accessibility
T T T
Veličina fonta
custom_typography Disleksija font width Veći razmak link Označi poveznice
contrast Kontrast visibility_off Invert invert_colors Crno/bijelo

13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH

Vrsta edukacije:

Stručni skup

Tipovi obrazovanja:

Stručni skup

Organizator:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Termin održavanja:

16.09.2021.-17.09.2021.

Trajanje edukacije:

2 dana

Bodovanje:

Stručni skup je vrednovan sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije s 1.5 bodom.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek organizira stručni skup "13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH".

Mjesto održavanja:
  • Fakultet Agrobiotehničkih znanosti Osijek, Vladimira Preloga 1, 31 000 Osijek, Hrvatska

Više informacija o samom skupu možete pronaći ovdje

Program skupa možete pronaći u dokumentima.

Kotizacija iznosi 1200 kn.