Datum:   24.12.2020
Čestitka

Drage kolegice i kolege,

na kraju svake godine svi imamo potrebu napraviti jedan pregled događanja u protekloj godini, pokušaja da napravimo nešto dobro za sebe i za društvo u kojem živimo, uspjeha i neuspjeha...

Godina na izmaku, više nego neobična, zahtjevna, puna neizvjesnosti i promjena u društvu kojima smo se morali brzo prilagođavati, donijela nam je i neke dobre stvari, više zajedništva, međusobnog oslanjanja i potrebe da pomognemo jedni drugima u teškim situacijama.

Ljekarnici su cijelu godinu bili na prvoj crti, na usluzi svojim pacijentima kao rijetko koja druga struka i uz sve poteškoće uspjeli su osigurati ono što im je primarna zadaća: dostupnost lijekova i ljekarničke skrbi niti u jednom trenutku nije bila upitna niti u jednom dijelu naše države i na to morate biti ponosni!

Nastavljamo svi zajedno neumorno raditi na jačanju uloge ljekarnika u zdravstvenom sustavu, razvoju i dobrobiti naše struke.

U ime svih djelatnika Hrvatske ljekarničke komore i u svoje osobno ime želimo vam mirne i blagoslovljene božićne blagdane i svako dobro u novoj godini!

Ured Hrvatske ljekarničke komore i predsjednica Ana Soldo


   
Povratak