Datum:   2.8.2019
VAŽNO - Obavijest kandidatima za članove Vijeća Komore

Drage kolegice i kolege,

Poštovani članovi Komore,

nastavno na prethodnu obavijest, prilikom predlaganja za članove Vijeća Komore, Područna vijeća trebaju dostaviti na sjednicu Glavne Skupštine pisano očitovanje i životopis svakog predloženog kandidata o prihvaćanju kandidature.

Obzirom na težinu problematike s kojom se ljekarnička djelatnost susreće, molimo poštovane kandidate za članove Vijeća Komore da pored očitovanja i životopisa prilože i motivacijsko pismo, u sklopu kojeg bi ukratko izložili svoje viđenje ljekarništva u Hrvatskoj, odnosno:

  • osvrt na trenutnu situaciju i položaj ljekarnika i ljekarničke djelatnosti
  • viziju i smjer u kojem bi se ljekarništvo trebalo razvijati te strategiju unaprjeđenja položaja i profesionalne vrijednosti ljekarnika
  • viziju i smjer rada Hrvatske ljekarničke komore

Također, s obzirom da je Statutom određeno da svaki član Vijeća sudjeluje u radu jednog Povjerenstva, o čemu će redovito izvještavati Vijeće, molimo Vas da razmislite i opredijelite se za rad u određenom Povjerenstvu. Popis Povjerenstava možete pogledati ovdje.

Snaga Komore kao i svih udruženja ovisi o jedinstvu naših interesa, stavova i ciljeva.

Svi koji žele imaju otvoren put za sudjelovanjem u radu Komore kako bi pomogli da se zajednički izborimo za zasluženu vrijednost ljekarničke struke i položaj ljekarnika u budućnosti.

Hrvatska ljekarnička komora


   
Povratak