Datum:   6.5.2019
8. Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2019)

Drage kolegice i kolege,

pozivamo Vas na sudjelovanje na 8. Simpoziju studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2019) koji će se održati 1. lipnja 2019. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

FARMEBS 2019 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova od njihova dizajna i sinteze, preko mehanizma djelovanja, primjene i osiguranja kvalitete, do korištenja biomarkera u dijagnostici. Plenarno predavanje o modernoj biotehnološkoj proizvodnji vitamina K održat će doc. dr. sc. Krešimir Gjuračić iz tvrtke Gnosis by Lesaffre (Italija), istaknuti znanstvenik u području istraživanja i razvoja novih lijekova.

Pozivamo sve studente dodiplomskih i poslijediplomskih (doktorskih i specijalističkih) studija da se uključe bilo kao aktivni slušatelji ili izlagatelji. Nadamo se da ćete se odlučiti prezentirati rezultate svojih znanstvenih radova u obliku usmenih i posterskih priopćenja (rok za prijavu sažetaka: 10. svibnja 2019.). Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja.

Detaljne informacije o prijavi na Simpozij možete pronaći na web stranici http://farmebs.pharma.hr/FARMEBS_2019.html.

Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor FARMEBS 2019

Hrvatska ljekarnička komora

   
Povratak