Datum:   1.3.2017
Sudjelovanje u Anketi o standardu zanimanja za ljekarnike/farmaceute

Poštovani članovi,

U provedbi je Anketa o standardu zanimanja za „ljekarnike/farmaceute“, koju provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava u sklopu projekta "Primjena standarda zanimanja u poslovnim procesima HZZ-a i provedba Ankete o standardu zanimanja".

Ovim istraživanjem cilj je prikupiti podatke o ključnim poslovima i kompetencijama, odnosno aktualnim znanjima i vještinama potrebnima radnicima koji rade u zanimanju ljekarnik/farmaceut.

Anketni upitnik i metodologija ovog istraživanja dio su procesa izrade standarda zanimanja koji je opisan u Smjernicama za izradu standarda zanimanja. Prikupljeni podaci bit će od koristi na više načina različitim tijelima koja se bave usklađivanjem tržišta rada s obrazovanjem, a Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u unaprjeđenju procesa posredovanja na tržištu rada.

Prikupljanje podataka putem Ankete o standardu zanimanja provodi se online, a distribuira se putem sljedeće poveznice:

http://upitnici.hzz.hr/index.php?r=survey/index&sid=329118&lang=hr

Napominjemo kako se svi kontakti podaci prikupljeni Anketom koriste samo u slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima i za dostavu rezultata istraživanja. Sve dobivene informacije tretiraju se kao povjerljive: koriste se isključivo u svrhu analize, a rezultati se prikazuju zbirno i odnose se na više istih ili sličnih radnih mjesta u više poslovnih subjekata.

Anketa će biti dostupna do petka 24.03.2017.

   
Povratak