Datum:   12.7.2016
Prijedlog Pravilnika o oglašavanju rada ljekarni

Poštovane kolegice/Poštovani kolege,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, produžuje se objava prijedloga Pravilnika o oglašavanju rada ljekarni do 30. studenog 2016.

Kako je važeći Pravilnik o načinu oglašavanja rada ljekarnika privatne prakse i zdravstvenih ljekarničkih ustanova u privatnom vlasništvu donesen 1998. u nekim je odredbama zastario i ne prati promjene koje donosi korištenje interneta i društvenih mreža u ljekarničkoj djelatnosti. Ovaj prijedlog Pravilnika svojim odredbama regulira dozvoljeno i nedozvoljeno oglašavanje ljekarni, kartice vjernosti, oglašavanje na društvenim mrežama itd. što će olakšati rad ljekarni, ali isto tako i omogućiti sankcioniranje onih koji postupaju suprotno odredbama navedenog Pravilnika.

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o oglašavanju rada ljekarni do 30. studenog 2016. godine na e-mail adresu: ljekarnistvo@hljk.hr s naznakom „primjedbe na Pravilnik o oglašavanju rada ljekarni“


Pravilnik možete pronaći ovdje . 

   
Povratak